JavaScript is disabled. Because that a much better experience, please allow JavaScript in her browser prior to proceeding.

You are watching: Ford escape turn signal blinking fast


I just set up a Curt C56335 trailer wiring exploit yesterday. Today, the best turn signal blinks yes, really fast and kind of erratically ~ above the dash. No front or earlier bulb light up. The left works fine. Ns disconnected the trailer harness, yet no aid there. I have brake and also tail lights, they carry out work. Thanks!
Fast blinking suggests the Body manage Module is detecting a fault in the pear or wiring. I had actually it take place after fitting LED indicator bulbs which didn"t attract the amount of existing the BCM expected. It was random for me and also there to be a fault logged because that the indicator circuits- check for a fault utilizing ForScan (there won"t be any kind of dash point out of the logged fault.)
David2016 Kuga Titanium 2.0l EcoBoost, 6F35 auto and AWD.Please add your car details into your Signature - click your forum avatar top top the top RHS of the page, then "Account Settings", ~ above the LHS menu pick "Signature".

You disconnected every the harness including the T-connector in ~ the light? If it is the case, most most likely is a bulb issue since it was functioning fine prior to your install.
2015 2.0 SE AWD Tuxedo black with basic SYNCAdded roof rails, trailer hitch and also heated external mirrors w/ pond light and also turn signal.
You disconnected all the harness consisting of the T-connector at the light? If it is the case, most likely is a pear issue due to the fact that it was functioning fine before your install.

See more: Savage Model 340 Bolt Action 30 30 /30 With A 3 Clip Ma, The Savage Model 340: An American Classic


Fast blinking shows the Body control Module is detecting a error in the bulb or wiring. I had it occur after installation LED indicator bulbs i m sorry didn"t draw the quantity of present the BCM expected. It was random for me and also there to be a fault logged because that the indicator circuits- check for a fault using ForScan (there won"t be any type of dash indication of the logged fault.)
I"m walk to i think it"s the harness; I completely disconnected that on the passenger side, and also reconnected the manufacturing facility plug, and also the lamp work simply fine.Thanks for her guys" input
David2016 Kuga Titanium 2.0l EcoBoost, 6F35 auto and also AWD.Please add your automobile details right into your Signature - click your forum avatar ~ above the height RHS of the page, climate "Account Settings", top top the LHS menu pick "Signature".
*
Continue with Google